XS

SM

MD

LG

Sorry! Tijdelijke klantenstop

Door de enorme hoeveelheid aanvragen ben ik helaas genoodzaakt om een tijdelijke klantenstop in te voeren. Ik neem voorlopig geen nieuwe klanten aan.

Complete pedicure behandeling

Tijdens de behandeling worden de nagels op de juiste manier geknipt en verzorgd. Het overtollig eelt word verwijderd. En ook kloven, wratten en likdoorns worden behandeld.

Cosmetische voetbehandeling

U gaat met uw voeten in een bad met dode zeezout en een etherische olie naar eigen keuze. Daarna worden de voeten met scrubsuiker en etherische olie behandeld, gevolgd door een voetpakking met een verzorgende creme.

Afsluitend krijgt u een heerlijke voetmassage.

Luxe verwennerij

Complete pedicure en cosmetische voetbehandeling

Nagels lakken tijdens pedicurebehandeling

Bestaat uit het aanbrengen van 1x basislak, 2x kleur naar keuze en een topcoat.

Nagels lakken zonder pedicurebehandeling

Bestaat uit het aanbrengen van 1x basislak, 2x kleur naar keuze en een topcoat.

Nagelversiering

De laatste trend, versieringen op je nagels laten aanbrengen.

Arkada nagelregulatietechniek – nieuw!

De Arkada nagelregulatietechniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Deze techniek wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een ingroeiende nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. Helaas is het veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is lang niet altijd nodig.

Meer informatie over deze techniek

Nagelbeugeltechnieken

Ingroeiende nagel is een veel voorkomend probleem. Dit probleem openbaart zich meestal aan één (of beide) grote teennagels, wanneer deze door de huid het vlees in groeien. Dit geeft meestal een ontstekingsreactie in de hoek waar de nagel in zit. Nagelbeugeltechniek richt zich op het verhinderen/verhelpen van dit probleem, zonder chirurgische ingreep.

Welke nagels komen in aanmerking voor nagelregulatie?

De diverse beugels verschillen van vorm en materiaal en hebben elk hun specifieke voor- en nadelen, afhankelijk van de conditie van de klant en de nagel. Controle is noodzakelijk; de beugel wordt dan net zo lang herplaatst tot de nagel een functionele vorm heeft en niet meer kan ingroeien. In principe kan iedere vervorming of kromming van de nagel terug worden gebracht tot een normale groei/vorm.

Nagelbeugeltechniek wordt alleen toegepast door voetverzorgers die zich hierin gespecialiseerd hebben of een podotherapeut.

Ik werk met de nagelregulatie technieken :

De BS/Spange

De BS/Spange is een bladveervormige strip (witte kunststof).
Deze wordt op de nagel aangebracht en door de elasticiteit van de nagelplaat en de kracht/spanning van de strip zal de nagelplaat hierdoor licht gecorrigeerd worden. Door de spanning/trekkracht van de strip wordt de nagel in de nagelwal omhoog gelift.

Draadbeugeltechniek

Bij de draadbeugeltechniek wordt een beugel gemaakt van Remanitdraad, dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de tandtechniek. Deze beugel wordt exact op maat gemaakt en is bedoeld om de nagel in de juiste vorm te houden. Deze zal met de nagel mee naar voren groeien en moet op een bepaald moment indien nodig weer naar achteren worden geplaatst.

Onyclip

Een derde mogelijkheid is de Onyclip. Dit is een stalen stripje met een witte coating. Dit stripje wordt op maat gemaakt en dan aan beide uiteinden op de nagel geplakt. De stalen strip gaat dan aan de zijkanten de nagel omhoog trekken.

Lugaclip

De Luga laterale clip is een dun, flexibel, kunststof plaatje welke met de nagelplaat verlijmd wordt. Er wordt rekening gehouden met de zijde van de nagel (mediaal of lateraal), die het sterkst is ingegroeid. Dus een systeem om een verhoogde tractie aan één zijde van de nagel te verkrijgen.

Acryl / Kunsthars

Ook is het mogelijk om met het opzetten van acryl een verkeerd groeiende nagel in de juiste richting te leiden.

Ik ben in deze technieken gespecialiseerd en kan u nu met deze nagelregulatie techniek van uw vervelende en vaak pijnlijke probleemnagels afhelpen.

Nagelreparatie

Bij een nagelreparatie wordt een door schimmel aangetaste nagel, een te kort geknipte nagel of een nagel waar een scheurtje in zit gerepareerd met Acryl of gel. Daarnaast kunnen de nagels,indien noodzakelijk of gewenst, worden velengd. Nagelreparatie is er op gericht de nagel er weer keurig netjes uit te laten zien.

Orthesiologie

Deze technieken kunnen worden toegepast bij mensen die last hebben van bijvoorbeeld een hamerteen, een klauwteen, een krabbelteen of een ruiterteen. Of heeft u misschien last van een pijnlijke hallux valgus of hallux rigidus (stijve grote teen)? Of misschien heeft u wel vreselijk veel last van een steeds terugkomende (weke) likdoorn?

In al deze gevallen kan er gekeken worden naar een eventuele oplossing met een siliconen orthese. Dit is een soort langdurige drukvrij techniek, waar met behulp van 2 componenten, een siliconenstukje gemaakt wordt, precies passend voor uw voeten of tenen. Wanneer het stukje helemaal klaar is, kunt u het zelf aan uw voeten doen.

Het is de bedoeling dat u het stukje niet voelt zitten tijdens het dragen ervan, ook niet in uw schoenen.

Anti-druktechnieken

Deze technieken zijn bedoeld om drukplekken op of onder de voeten en/of tenen te ontlasten. Dit kunnen drukplekken zijn door eeltvorming, likdoorns, ingroeiende nagels, maar ook de bekende “hallux valgus”. (De Hallux valgus is de dikke knobbel aan de zijkant van de voet onder de grote teen).

Uiteraard wordt eerst het eelt of de likdoorn verwijderd voordat deze drukvrij wordt gelegd. Het drukvrij leggen gebeurd met verschillende materialen die zodanig worden aangelegd dat men weer prettig kan lopen zonder dat men last heeft van deze “vervelende” plaatsen.

De voeten voelen hierdoor weer prettig aan! Ook in de schoenen heeft men geen last van deze anti – druk pleisters.

LCN pedique

Veel mensen lijden aan een nagelziekte of veranderingen aan de teennagels. Meestal geven deze aandoeningen een zichtbare verkleuring of een verandering van de structuur van de nagel. Vooral de grote teennagel is vaak aangetast. Dit zorgt ervoor dat mensen met deze problemen hun nagels wegstoppen in schoenen en het liefst nooit op blote voeten lopen. Ook zullen ze nooit open schoenen of sandalen dragen.

LCN-PEDIQUE, een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Hierdoor kunnen vrijwel alle “lelijke”, dikke, brokkelige of anderszins minder mooi uitziende nagels, er weer perfect uitzien. Ook het verlengen van de nagels, nagels lakken en french pedicure is hierdoor mogelijk. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Het is een éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Het product is elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel.

LCN-Pedique is er verschillende kleuren, uw pedicure kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed. De tijdsduur van de behandeling met LCN-Pedique is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden.

Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 a 4 weken door uw pedicure worden bijgevuld.

Wrat of likdoornbehandeling

Bij een chemische pakking wordt de huid rondom de likdoorn of wrat afgeplakt met pleisters (verschillende soorten mogelijk) om de huid te beschermen. Rondom het open plekje wordt een viltring geplakt. Het gat van de viltring wordt voor de helft gevuld met salicylpasta (60%), waarna het geheel dakpansgewijs wordt afgeplakt zodat het goed afsluit.

Gedurende de uitwerktijd van 3 dagen mag de behandelde voet niet nat worden. Mocht in deze periode extreme pijn ontstaan, dan moet de pakking eraf gehaald worden en een voetbad van zeezout worden genomen – geen soda. Vervolgens kan de voetverzorger de plek opnieuw onderzoeken en beslissen wat verder te doen.

Bij diabetici en bij infecties kan deze behandeling niet worden toegepast.

Kadobonnen vanaf € 5,00

Leuk om te geven!

Samenwerkende pedicure producten

Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel.

Alle Samenwerkende Pedicures®-producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. De producten van Samenwerkende Pedicures® zijn zelfs zó goed, dat u er een ‘niet goed, geld terug-garantie’ op krijgt(1).

Er zijn maar weinig fabrikanten die een dergelijke garantie aandurven. Probeer het én u zult zien dat deze garantie geen loze belofte is.

(1) Mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing en regelmatige controle van uw pedicure.