XS

SM

MD

LG

Sorry! Tijdelijke klantenstop

Door de enorme hoeveelheid aanvragen ben ik helaas genoodzaakt om een tijdelijke klantenstop in te voeren. Ik neem voorlopig geen nieuwe klanten aan.

Achtergrond

Mijn naam is Annelies Neele, ik heb de Nederlandse nationaliteit en ben geboren op 17 november 1970. Ik ben sinds 2010 eigenaar van mijn eigen pedicurepraktijk in Sint Philipsland. Ik ben getrouwd met Albèrt.

Na de lagere school ben ik in 1985 een opleiding begonnen in de MDGO VZ, die ik 3 jaar later succesvol heb afgesloten met een diploma. Hierna ben ik in 1990 begonnen met de inservice opleiding tot A verpleegkundige en deze heb ik afgerond in 1994.

In 2010 ben ik begonnen met de basisopleiding pedicure en die heb ik succesvol afgesloten. Ook ben ik in die tijd begonnen met mijn eigen praktijk aan huis, Pedicurepraktijk Het Voetstuk. In 2011 heb ik de vervolgopleiding medisch pedicure afgerond. Sinds 2012 behandeling ik ook klanten in Tholen bij Quist Schoenmode. 1 dag in de week is hier ook Podoloog Cranendonk werkzaam.

Ervaring

Ik heb al heel wat jaren ervaring in de gezondheidszorg en met het omgaan met mensen en hun gezondheidsproblemen. Dit stelt mij in staat om adequaat te kunnen handelen en risico`s goed in te kunnen schatten.

Visie

Het is voor u als klant belangrijk dat u op een professionele wijze geholpen wordt. Ik maak daarom gebruik van goede apparatuur en kan u verwelkomen in mijn praktijk die professioneel is ingericht.

U zit in een comfortabele behandelstoel die goed verstelbaar is, zodat ik mijn werk goed kan verrichten en waarin u op een ontspannen manier de behandeling kan ondergaan. Ik draag een uniform en werk heel hygiënisch volgens de HAM code.

Ik ben in geschreven bij de branche organisatie Provoet en bij ProCERT, het kwaliteitsregister voor pedicures.

logo-provoet

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zal ik in de toekomst opleidingen blijven volgen.

Bereikbaarheid

Mijn praktijk zit nu nog op de eerste etage waardoor ik helaas niet iedereen kan behandelen. In de nabije toekomst verhuist de praktijk naar de begane grond. Bij Quist schoenmode is de praktijk op de begane grond gevestigd zodat ik ook de klanten kan helpen die slecht ter been, invalide of anderszins beperkt zijn.

Telefonisch ben ik te bereiken op 06-16330114 en per e-mail ben ik bereikbaar op het volgende adres: hetvoetstuk@gmail.com. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen met behulp van het contactformulier.